Løbecafé – foredrag om orienteringsløb

Hej alle gæve FAK66’ere. Tirsdag d. 13. december 2016 kl 17.00 gennemføres der ud over jule-løbecafé foredrag om orienteringsløb. Vi har inviteret en af Danmarks bedste orienteringsløbere Walther Rahbek til Frederikshavn. Som orienteringsløber skal man udover at have ”gode ben” også bruge hovedet til at navigere og tage de rigtige beslutninger lyn hurtigt.

Walther har været orienteringsløber siden sin soldatertid og er stadig aktiv. Walther er i dag også formand for Dansk Orienterings-Forbund. Walther har gennem tiden gennemført rigtigt mange o-løb og er stadig meget aktiv løber. Eksempelvis har han tre gange vundet sølv til sin klub Aalborg Orienteringsklub, ved DM for veteraner. I forbindelse med møde hos Dansk Idræts Forbund, hvor Walther desværre var forhindret, er der udarbejdet en videohilsen fra formanden for Dansk Orientering-Forbund. Med dette klip kan du få et forhåndsindtryk af Walther. Du kan Walthers video hilse her: https://www.youtube.com/watch?v=nU5AWVE70CU.

Walthers CV er meget omfattende, men ultrakort har Walther disse kendetegn: Top erhvervsmand, super sportsmand og gourmet mad – det Italienske køkken.

Dagens program:

  1. Løbecafé med start kl. 17.00 med juleløb gennem byen (husk nissehue, PR-tur).
  2. Spisning og julehygge med start ca. kl. 18.45.
  3. Foredrag om o-løb ved Walther Rahbek start ca. kl. 19.30.
  4. Tak for i aften ca kl. 21.

Vel mødt og med venlig hilsen