Artikler 2009

Aalborg brutal marathon,

langfredag den 10. april 2009

Lad mig begynde med det positive, det var det bedste vejr jeg tror der har været til et Ålborg Brutal Marathon, men det var også 10. gang  – så jubilæum.

Mark og Ole stillede op for FAK66 og så da friske ud og der var da også mødt nogle supporter op, jeg så Helle, Poul-Erik, Bent, Allan og senere kom Jørgen Bager og Anders også Rikke og drengene dukkede op, som nok var lidt skuffede, da Ole sad omklædt, havde jo nok regnet med at se ham løbe ud på den sidste omgang?

Løbet blev skudt i gang, og efter prologen havde Ole lagt sig i spidsen og der var han de næste 2 omgange, da jeg så ham på tredje omgang var han nr. 2 og Mark var nr. 4 og jeg så også Jan (Sæby), Jacob, Robert, Thomas, Kaj Hunderup Jan (hjørring) Janni (sok),Preben (bagers fætter) og så et par Frederikshavnere, men på fjerde runde kiggede jeg forgæves efter Ole også Robert og Kaj var udgået, og Mark så lidt træt ud og var faldet lidt tilbage og Jacob var kommet forbi Jan og så frisk ud og ude på sidste omgang var Jacob også kommet foran Mark, som løb på det sidste han havde tilbage, men hatten af for det, han gennemførte og kom i mål som nr. 13 i 3.19.32.


Det blev trods alt en god og lang dag i strålende solskin.
Og fik da gået nogle kilometer omkring Mølleparken.

Tage