Artikler 2003

ÅRHUS STAFETTEN 2003En beretning fra Tage

Formandens beretning om en dejlig søndag

Søndag den 13 april var det blevet tid til 1900 stafetten i Århus.
Vi havde meldt et hold til i herreklassen – godt det ikke blev til flere hold, da det var vanskeligt nok at samle 10 mænd/kvinder, vi var nødt til at bede AMOK om hjælp, de stillede med 2 mand, og sidste mand fandt vi i atletcentret, nemlig en bryder der hedder Ole.

Vi lejede bussen fra SFO Bangsbostrand og aftalte at vi skulle køre klokken 06.00 søndag morgen fra Atletcentret, mens vi FAKér mødte friske op, var der ikke skyggen af Ole (bryder). Vi kørte klokken 06.15 med Ole P. ved rattet og så bare af sted mod Århus, hvor vi endda havde tid til at se på havneområdet, inden vi nåede Hørhaven.
Mark skyndte sig ind så han kunne varme op, og Kirsten løb efter numre, vi andre hev al bagage, telt og madkurve op til mål området, hvor vi startede med at sætte telt op på skrænten, og fik det selvfølgelig placeret således, at der ved indgangen var en dejlig hunde høm-høm, som Steen dog elegant fik bortført.

Vi gik så ned til mål området for at se starten, hvor vi havde Mark som første løber, og præcis kl. 9.00 skød Gitte Karlshøj løbet i gang og der var 280 hold på startlisten.
Efter en halv times tid var vi igen i mål området for at se Mark nærme sig målet og vups var han der som 7. løber i tiden 37.28 – det skal lige nævnes, at de første 6 løbere var kronragede, så måske var det derfor at Mark kun var nr. 7 ?.
Næste løber der blev sendt af sted var Christian fra AMOK, også han gjorde det godt i tiden 42.11, så var det Steen´s tur, efter Steen´s eget udsagn var bakkerne vist nok blevet lidt større end kurvekortet havde antydet og Steen løb i tiden 47.17 og vi var nu nr. 23 – og så var det ellers blevet min tur til at føre holdet endnu længere ned af tabellerne, og jeg kunne konstatere at bakkerne var der endnu og tiden blev 47.24 og en placering som nr. 31, jeg skiftede til Ole P. som bestemt ikke just luntede rundt på bakkerne, nej han hentede næsten de pladser jeg satte til, og Ole passerede også mål området som om han lige var startet og tiden var så fin som 42.57 og vi var nu blevet nr. 24.
Næste løber var Kirsten og bakkerne var ikke noget hun tænkte på, hun løb bare og fik den gode tid 43.57 og vi var nu rykket lidt ned som nr. 25. Kirsten skiftede til Jørgen (bager) som så ud til at have ild bagi, og da Jørgen kom ind i mål området var der knald på drengen og hans tid blev da også 44.35 og vi var nu nr. 21, da Jørgen var i mål, fortalte han, at han ikke havde kunnet finde de bakker vi havde talt så meget om ( men det var jo nok fordi de var slidt ned af os der havde løbet før Jørgen).
Så måtte Lene ud på ruten og selv om hun var halvskadet løb hun på den gode tid 44.57 og vi var nu rykket en enkelt plads ned, Lene skiftede til Jørgen som også var fra AMOK, og da Jørgen kom til mål området var der stadig fart på op af bakkerne og tiden blev 53.09 og vi dumpede nogle pladser tilbage – så skulle sidste mand af sted og efter at vi var 3 der havde tilbudt at løbe 2 gange, blev det Mark der løb sidste tur, og der var da heller ikke nogen der kunne se at han allerede havde løbet en tur, for ved mål området var der stadig fart over feltet og Marks andet løb blev løbet på tiden 38.03 og vi endte på en 25 plads – det må siges at være godkendt.
Det blev en rigtig god dag, også selv om solen, som havde lovet at være der, ikke var til stede før midt på eftermiddagen. Det var tid til at pakke telt og andet udstyr i bussen, og igen kørte Ole P. os sikkert hjem, det var en lang dag, men det er lige som om at vi kommer hinanden lidt mere ved, når vi kører sammen.
PS. Har ikke set Ole (bryder) til træning i atletcentret efter løbet, det var jo ikke meningen at han skulle have dårlig samvittighed over at han ikke mødte op.

Hilsen Formanden